3 manieren om de favoriete oranje trui van Fashion Month te dragen

 
Anonim

door Lindsey Lanquist 1 maand geleden

Foto: Christian Vierig / Getty Images.

Fashion week street style heeft meestal een bonte mix van huidige en opkomende trends. Heldere kleuren en niet-overeenkomende prints zijn erg gewild, net als dramatische silhouetten, adembenemende accessoires en zonnebrillen die als gespreksaanzet dienen.

Stijlsterren stappen meestal uit in stukken die unieker zijn dan ze gebruikelijk zijn, dus stel je onze verbazing voor toen we dezelfde statement-making oranje trui zagen op niet één, niet twee, maar drie modeweken dit seizoen.

MEER: 23 Head-Turning Street Style Looks van Paris Fashion Week

De sweater-specifiek, Joseph's gedrapeerde trui van wol en kasjmiermix ($ 795, Net-a-Porter), maakte zijn eerste verschijning op de London Fashion Week, waar regisseur Lisa Aiken het droeg met een even fel oranje rok en stevige bruine accessoires.

Christian Vierig / Getty Images.

Toen droeg influencer Leonie Hanne het tijdens de Milan Fashion Week. Hanne combineerde het met een zwarte knielange rok, oranje schoenen, oranjebruine zonnebril en een babyblauwe geometrische tas. Terwijl Aiken de sjaal van de trui over de voorkant van haar outfit liet vallen, gooide Hanne de hare achter zich.

Christian Vierig / Getty Images.

Vervolgens droeg blogger Erika Boldrin dezelfde trui aan Paris Fashion Week. Boldrin koos voor een compleet andere look - haar trui combinerend met een spijkerbroek, kleine zonnebril, zwarte pumps en een klein tasje.

De jeans kwam dichterbij met een rij knopen die diagonaal liep, maar in de tegenovergestelde richting van de knopen op de trui - een contrast dat verder werd overdreven door de lijnen op Boldrin's statement sunnies.

Christian Vierig / Getty Images.

MEER: 19 Next-Level Street Style Looks van de Milan Fashion Week

Als deze drievoudige bedreiging ons iets geleerd heeft, is het dat deze verrassend veelzijdige trui dit najaar overal zal zijn. Oh, en dat het oude "we kwamen opdagen voor het feest met hetzelfde kleed" dilemma is niets anders dan een afgezaagde misvatting. Aiken, Hanne en Boldrin zijn het bewijs dat je je eigen stempel achterlaat als je je outfit uit de verpakking haalt.