25 Celebrity-kinderen die misschien modieuzer zijn dan hun ouders

 
Anonim

door Jason Pham en Katie Stanovick 1 jaar geleden

Foto: STYLECASTER / Getty Images

We hebben ons go-to-rooster met stijlvolle beroemdheden waar we naar op zoek zijn voor outfitinspiratie: Kendall Jenner, de Hadid- zussen, Zendaya . Maar laten we toegeven: na een tijdje zien dezelfde twintigers dezelfde (zij het, erg coole) streetstyle-trends dag in en uit een beetje saai worden. Daarom hebben we ons spectrum uitgebreid met meer dan alleen wat de heetste "It Girls" in mode en entertainment tegenwoordig dragen. Geloof het of niet, enkele van de coolste looks worden gedragen door beroemdheden die minder geven om modehuizen als Chanel en Versace en meer over de huizen in "Sesamstraat".

MEER: What All Six van Brad Pitt en Angelina Jolie's Kids zien er nu uit

Met ouders als Kim Kardashian, Beyoncé en Chrissy Teigen is het geen wonder dat beroemdheden als North West, Blue Ivy en Luna enkele van de best geklede kinderen zijn. Als je bedenkt wie hun ouders zijn, zijn de kasten van deze kinderen waarschijnlijk gevuld met designerartikelen die je niet zult kunnen helpen, maar over het hoofd kwijlen, ongeacht hoe oud je bent.

Verderop, neem een ​​kijkje bij 25 stijlvolle sterrenkinderen die waarschijnlijk zeker een beter gevoel voor mode hebben dan wij allemaal.

Noord West, 4

Dochter van Kim Kardashian West en Kanye West, North wandelt in februari 2017 met mama in Manhattan.

Foto: Getty Images

Bekijk dit bericht op Instagram

Schattig!!