23 Head-Turning Street Style Looks van Paris Fashion Week

 
Anonim

door Lindsey Lanquist 1 maand geleden

Foto: Christian Vierig / Getty Images; Matthew Sperzel / Getty Images; Matthew Sperzel / Getty Images; Claudio Lavenia / Getty Images; Edward Berthelot / Getty Images; Matthew Sperzel / Getty Images; Allison Kahler.

Hier bij StyleCaster leven en sterven we door de plaatsvervangende tour die Fashion Street-stijlfoto's bieden. Hoewel we het vermogen koesteren om bij te blijven op alle baanbrekende Europese banenmomenten die we misten terwijl we waren, weet je, hier in Amerika leeft ons dagelijks leven, weinig dingen prikkelen ons meer dan de dingen die buiten de landingsbaan gebeuren.

Begrijp ons niet verkeerd, we houden van een goed overweldigend modeshowmoment. (Gigi Hadid's finale blik op Milan's Moschino-show, iemand?) Het is alleen dat ze zeldzamer zijn dan gebruikelijk. En statementmakende streetstyle? Nou, het komt vaker voor dan zelden - praktisch op elke stoep op de loer als Fashion Month in volle gang is.

MEER: De Top 10 Trends van New York Fashion Week 2018

Het begin van Fashion Month bracht ons naar New York City, waar stijlsterren vasthielden aan de beste zomer-sportieve niet-passende prints, kleurrijke stoffen en allerlei opvallende tassen. Toen was het in Londen, waar de stijl vrijwel hetzelfde bleef - zomer met een vleugje val, hoewel het koelere weer zwaardere stukken en meer gelaagde silhouetten eiste.

Milaan diende als een afwijking van deze overgangsnorm, en duwde de mode-naald naar iets dapper en stralender. Ziet er uit op het kruispunt van kantoorgerichte ensembles en straight-up streetwear - een nevenschikking die het kleermakersdrama van de hoogste graad creëerde.

De maand sloot af in Parijs, waar straatstijl aan al deze dingen tegelijk voelde. Het verzadigde palet van New York, getemperd door fall-texturen. De lagen van Londen werden lichter in het verrassend warme eind september-weer. En de avant-garde esthetiek van Milaan maakte meer casual, moeiteloos en elke dag.

MEER: uw one-stop-bestemming voor NYFW 2018 Street Style

Verderop, kun je je eigen plaatsvervangende tournee door de Paris Fashion Week maken door 23 head-turning streetstyle ensembles. En zorg ervoor dat je aantekeningen maakt - deze outfits bieden een deskundige les om de wildste trends van de catwalks in je eigen garderobe te integreren.