20 Times Celebrities hebben geschoten neongekleurd haar

 
Anonim

door Jason Pham 1 maand geleden

Foto: Johnny Nunez / WireImage Neilson Barnard / Getty Images James Devaney / GC Images Theo Wargo / Getty Image. Ontwerp: Allison Kahler / STYLECASTER.

Als je het hebt gemist: neon-gekleurd haar heeft Hollywood overgenomen, van de markeerstift van Kim Kardashian tot de limoengroene sluizen van SZA. Beroemdheden overal handelen in hun natuurlijke (of natuurlijk ogende) haarkleuren voor heldere en levendige tinten. En hoewel niet al deze beroemdheden hun haar hebben geverfd (dankzij de magie van pruiken), zijn ze allemaal inspirerend voor diegenen die jarenlang hun haarneon hebben willen verven, maar te kippen zijn geweest om het te doen.

MEER: elke kleurrijke pruik die de Kardashian-Jenner Sisters hebben gedragen

Om je volgende haarkleur te inspireren, hebben we terug gekeken naar de meest ongelooflijke neon-gekleurde haarveranderingen van beroemdheden, van Bella Thorne tot Nicki Minaj, die we het afgelopen jaar hebben gezien. Of je nu serieus overweegt om je haarneon te verven of gewoon wat haar-eye-candy wilt zien, deze beroemdheid haarkleuren zullen zeker je neon-liefhebbende verlangens bevredigen.

Bella Thorne: Firetruck Red

Thorne staat bekend om haar vele haarkleuren, maar rood is er een waar ze steeds naar terugkeert. (Het was haar kenmerkende tint toen ze op Shake It Up van Disney Channel zat.) De acteur geverfd haar haar in de zomer met een felgekleurd vuurpijlrood, dat ze debuteerde toen ze optrad tijdens het Billboard Hot 100 Festival in augustus.

Foto: Theo Wargo / Getty Images voor Billboard.

Cardi B: Heet roze

Of haar haar nu eenhoornig of blond is, Cardi B staat bekend om haar pruiken. De rapper droeg in augustus een warmroze tot een afterparty voor haar man Offset's groep, Migos.

Foto: Johnny Nunez / WireImage.

Katy Perry: Lime Green

Tegenwoordig staat Perry bekend om haar kenmerkende platina-blonde pixiesnit. Maar in september geverfd de zanger haar haar tijdelijk een heldere limoengroen voor een concert in Los Angeles.

Foto: Neilson Barnard / Getty Images voor Citi.

Lil 'Kim: Electric Yellow

Lil 'Kim is de koningin van de rode loper. De rapper droeg een elektrische blonde pruik toen ze op de rode loper liep tijdens de VFiles-show in New York Fashion Week.

Foto: Albert Urso / Getty Images.

Nicki Minaj: Tweekleurige lavendel

Minaj heeft meer pruiken gedragen dan we kunnen tellen, maar een van onze favorieten kwam van dit jaar toen ze in september een tweekleurige lavendel droeg tijdens de Fashion Media Awards.

Foto: Nancy Rivera / Bauer-Griffin / GC-afbeeldingen.

SZA: Crimson Red

Gedurende een korte tijd in de zomer had SZA karmozijnrood haar. De zanger debuteerde haar roestkleurige 'do-stage' op het Lovebox Festival in juli in Londen.

Foto: Joseph Okpako / WireImage.

Bekijk dit bericht op Instagram

Als je dingen gaat doen, geloof je dat er iets magisch gebeurt! ✨

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Bekijk dit bericht op Instagram

Als je dingen gaat doen, geloof je dat er iets magisch gebeurt! ✨

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Kim Kardashian: Highlighter Green

Kardashian legde een verklaring af toen ze haar markeerstiftgroene haar in augustus op haar groene Lamborghini afstemde. "Moest een neon groene lambo krijgen die bij mijn haar past !!!" ze ondertitelde een video op Instagram over haar autorit in haar lambo, waarbij haar groene haar van Cher lengte in de wind vloeide.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben geen gewone moeder. Ik ben een toffe moeder

Een bericht gedeeld door Katey (@kyliejenner) op

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben geen gewone moeder. Ik ben een toffe moeder

Een bericht gedeeld door Katey (@kyliejenner) op

Kylie Jenner: Fuchsia

Jenner nam een ​​pauze van de sociale media voor ongeveer een half jaar toen ze zwanger was van haar dochter, Stormi Webster. Toen ze terugkeerde, verlangden we naar haar kleurrijke pruiken. Een van haar eerste was haar fuchsia haar, dat ze in april aan Coachella 2018 droeg.

Bekijk dit bericht op Instagram

* gaat naar CVS voor snoep. Koopt een doos met blauwe haarverf. Laat @kelliisking mijn haar verven ... vertelt @neekotto dat hij mijn pony kan knippen