20 beroemdheden die zijn betrapt rijden onder invloed

 
Anonim

door Hannah Hickok 2 jaar geleden

OK, goed, dus de meesten van ons zijn in de war geraakt en hebben iets gedaan waar we later diep spijt van krijgen (verspilde aansluitingen, niet het minst onder hen). En ik heb er een hekel aan om op mijn hoge paard en geluid te prediken - maar rijden onder invloed is onder alle omstandigheden behoorlijk onvergeeflijk, vooral als je een Hollywood A-lister bent die waarschijnlijk een chauffeur op hun beltje heeft en belt, en zich zeker kan veroorloven een Uber.

Ik zeg niet dat deze 20 celebs het verdienen om voor altijd herinnerd te worden aan die ene keer (of, in sommige gevallen, meer dan eens) dat ze na het zuipen achter het stuur kruipen, maar in onze door sterren verwoeste cultuur, lijkt het nogal belangrijk om de grote te houden namen verantwoordelijk voor het handelen als, nou, egoïstische schokken.

Justin Bieber werd in 2014 gearresteerd voor een dronken race met een gele Lamborghini in een woonwijk.

In 2014 kreeg de zeventienjarige Bella Hadid een DUI voor dronken rijden op de Pacific Coast Highway nabij LA - haar moeder ("Real Housewives of Beverly Hills" castlid Yolanda Foster ) was niet blij.

Lamar Odom, die al jaren worstelt met alcoholmisbruik, werd in 2013 opgepakt voor rijden onder invloed in San Fernando Valley in Californië.

Nicole Richie besteedde maar liefst 82 minuten in de gevangenis als straf voor haar 2006 DUI.

Flo Rida werd opgepakt voor rijden onder invloed in Miami Beach in 2006.

Lindsay Lohan kreeg in 2007 een DUI (en werd ook aangeklaagd wegens cocaïnebezit), het begin van een jarenlange stint in en buiten de rechtbank voor diverse kosten van misbruik van verdovende middelen.

Paris Hilton kreeg in 2007 een DUI en noemde het later 'niets', waarbij ze zei dat ze mogelijk 'een beetje te hard' was.

In 2013 werd Kevin Hart gearresteerd voor rijden onder invloed op een niveau dat bijna het dubbele was de wettelijke limiet.

Michelle Rodriguez werd gearresteerd voor het rijden onder invloed in 2005 in Hawaï, waar ze "Lost" fotografeerde. Ze zei dat receptsteroïden die ze slikte voor allergieën haar oordeel beïnvloedden tijdens het autorijden.

Olympisch gouden medaillewinnaar-zwemmer Michael Phelps kreeg in 2014 een DUI in Maryland - de tweede die hij ontving in een periode van 10 jaar.

Amanda Bynes werd in 2014 gearresteerd omdat ze had gereden onder invloed van een niet nader genoemde 'gereguleerde stof'.

Celebrity-kok en 'Cake Boss'- ster Buddy Valastro ontving in 2014 een DUI in New York, waarvoor hij zich op Twitter verontschuldigde.

Reese Witherspoon werd in 2013 gearresteerd omdat ze onder invloed had gereden, waarna ze de media vertelde dat ze "een complexiteit had waarvan mensen niet wisten".

Disney-ster Debby Ryan werd gearresteerd voor rijden onder invloed in LA in april vorig jaar en werd beschuldigd van twee misdemeanortellingen. Ze sprak het incident op Twitter toe en zei: "Ik erken dat ik een rolmodel ben en heb altijd hard gewerkt om een ​​goed voorbeeld te geven aan mijn miljoenen fans. Het spijt me dat ik iedereen moet teleurstellen."

De 40-jarige Chelsea Handler kreeg een DUI toen ze 21 was, wat ze toegaf was onverantwoordelijk, en heeft sindsdien geen andere gekregen.

Chris Pine werd in 2014 gearresteerd voor een DUI in Nieuw-Zeeland.

Dr. Dre leidde naar verluidt cops op een 90 mph dronken achtervolging door Beverly Hills in een Ferrari in 1994, alvorens te worden veroordeeld tot acht maanden gevangenisstraf wegens het overtreden van zijn proeftijd (die hij voor gewelddadig gedrag aanging).

Mel Gibson werd beroemd in 2006 gearresteerd voor rijden onder invloed (met een open container), waarin hij antisemitische leuzen uitschreeuwde bij een van de LAPD-officieren die hem tegenhielden. Het incident werd algemeen beschouwd als het 'begin van het einde' van zijn carrière.

Robert Downey Jr. werd in 1998 gearresteerd in het LA-gebied wegens rijden onder invloed, slechts één van de vele incidenten die verband hielden met de strijd van de acteur met drugsmisbruik.

On a Adolescence Without Abercrombie