15 trendy workoutlessen waar je je sterker van gaat voelen

 
Anonim

door Shayna Seid 2 weken geleden

Foto: Getty Images. Ontwerp: Allison Kahler / STYLECASTER.

Trends komen en gaan, maar fit en gezond blijven zal altijd in stijl zijn. Wat een workoutklasse trendy maakt, gaat echter ver voorbij een goed ontworpen studio, goede muziek en een nieuwe benadering van fitness. Om lang niet bekend te zijn als een modegril, moeten groepslessen oefenen met een groot aantal fitnessstijlen van mensen.

MEER: een snelle en vuile workout van een van Rihanna's trainers

Een hete yogaklas van 90 minuten is niet voor iedereen, maar een verwarmde vinyasa-klasse van 60 minuten met hiphopmuziek? Dat zou meer mensen kunnen stimuleren om het te proberen. Een boksklasse met geweldige muziek en geen angst om in elkaar geslagen te worden? Meld ons aan. Bij lessen gaat het erom in eerste instantie een passend niveau van comfort te bieden en vervolgens door te duwen, en de groepsinstelling zorgt ervoor dat je je minder goed voelt en een community creëert.

MEER: Hoe u uw Health & Fitness Obsession omzet in een echte carrière

Instagram heeft natuurlijk de druk verhoogd om een ​​sociaal-media-vriendelijke trainingsruimte te hebben, dus je zult vaak ten minste één leuk neonbord en meer kunst zien in deze fitnessstudio's. Mensen willen zweten, maar nu willen ze ook in een ruimte zijn die aangenaam is om naar te kijken en tegelijkertijd inspirerend is. En met zoveel leuke atletische en athleisure-merken verdienen we een esthetisch aantrekkelijke plek om selfies te nemen in onze kleurrijke legging, voor of na de training.

Klik door om uw nieuwe favoriete workout te vinden, van lang bestaande favorieten tot boetiekstudio-lessen!

Bekijk dit bericht op Instagram

in de Hamptons dit weekend ?! ☀️ Pak @daniellecarax in de sportschool van Southhampton om 12.00 uur vandaag en zondag