15 dingen die mannen nooit zullen begrijpen over haar en make-up

 
Anonim

door Augusta Falletta 5 jaar geleden

Als het gaat om je haar en make-up, zijn er slechts enkele dingen die mannen nooit zullen begrijpen. Of het nu gaat om hoeveel tijd u besteedt aan het klaarmaken of het verschil tussen een diepe rode en een rode lippenstift, sommige dingen worden eenvoudigweg begrepen door uw beste vriendinnen. Hieronder staan ​​15 willekeurige haar- en make-up dingen die jongens nooit zullen krijgen.

1. Het feit dat, ja, er een verschil is tussen een haircut van $ 12 en een $ 50.

2. Waarom u een uur besteedt aan het voorbereiden. Het is gerechtvaardigd.

3. Het verschil tussen rode en roze lippenstift. (Echt waar, waarom kunnen ze niet zien dat ze niet hetzelfde zijn?)

4. Hoeveel moeite het kost om het te laten lijken alsof u geen make-up draagt.

5. Je nail art. Vraag niet eens wat ze ervan vinden.

6. Waarom het normaal is om te allen tijde een body scrub, body wash, body polish, pre-shampoo, shampoo, conditioner, haarmasker, scheerschuim, scheermes, luffa en meer in je douche te hebben.

7. Een manicure krijgen in plaats van zelf je nagels te doen. Het is eigenlijk onmogelijk om je eigen nagelriemen te knippen, oké?

8. Gezichtsmaskers. Ze zullen het nooit begrijpen.

9. Jouw Pinterest-bord vol kapselinspiraties. Maak er gewoon een geheim bord van, dus we hoeven het niet eens in gesprek te brengen.

10. Het delicate ambacht van het gebruik van een krultang. Nee, het is niet hetzelfde als gewoon je haar krullen. Er is een verschil.

11. Wimperskrullers. Ze zijn een geschenk van bovenaf, geen martelwerktuig.

12. De hoeveelheid tijd die je in Sephora doorbrengt (lees: een hele dag, zelfs als je rond het middaguur vertrekt voor een lunchpauze en dan teruggaat).

13. Waarom ze je nooit, ooit, ooit in het openbaar moeten kussen als je lippenstift draagt. Kusbestendig of niet, het wordt overgedragen en het veroorzaakt een scène.

14. "Raar" producten zoals haarolie.

15. U vraagt ​​zich af of u wel of niet uren achter elkaar een pony moet krijgen. Praat in plaats daarvan gewoon met je vriendinnen.

Afbeelding via Hikaru Vision / Getty Images