15 artiesten om te bekijken van het Pitchfork Music Festival dit jaar

 
Anonim

door Gianna Marx 6 jaar geleden

Met het zomerfestivalseizoen in volle gang, blijven de goede tijden maar komen. Of je nu een festivaljunkie of een eenmalige strijder bent, het Pitchfork Music Festival van dit weekend belooft wederom een ​​indrukwekkende reeks shows en feestmensen.

Vrijdag markeert de start van het 7e jaarlijkse festival in Union Square Park in Chicago . En met namen als Vampire Weekend en Feist als leider van de line-up van dit jaar, is er ongetwijfeld een weekend om nooit te vergeten. Of je nu uitkijkt naar een set van je favoriete bands of op zoek bent naar je nieuwe muzikale obsessie, Pitchfork brengt een geweldige verscheidenheid aan acts met een klein beetje voor iedereen.

Voor degenen onder u die het geluk hebben om naar Chicago te gaan voor drie glorieuze dagen muziek, hebben we een lijst samengesteld die u niet mag missen. Voor de rest van ons moeten we gewoon onze hoofdtelefoon aansluiten, onze ogen sluiten en doen alsof we daar in de menigte zijn.

Bekijk onze top 15 artiesten om hieronder te bekijken en laat ons weten wie er bovenaan dit lijstje van must-sees staat dit weekend!

Atlas Sound

Araabmuzik

Beach House

Cults

Danny Brown

Vuile projectoren

Grimes

Hot Chip

King Krule

Zuiverheid ring

Onroerend goed

Sleebellen

Onbekend mortal orkest

Vampierenweekend

Wilde vlag

Afbeelding via [Pitchfork]