12 Natural Beauty Brands volgen nu op Instagram

 
Anonim

door Kristen Bousquet 4 jaar geleden

Leuk weetje: onze huid werkt meer als een spons dan als een schild, wat betekent dat we ongeveer 130 chemicaliën in onze huid absorberen waar we ons aan blootstellen. Het is een enge gedachte en daarom stijgt de natuurlijke schoonheid in de schoonheidswereld. Veel merken van natuurlijke schoonheid zijn handgemaakt met een aantal van de meest luxueuze, schone ingrediënten waar ze toegang toe hebben en bevatten geen enkele van de schadelijkste ingrediënten die je dagelijks gebruikt.

Alleen al omdat het natuurlijke en schone merken zijn, betekent dat niet dat ze alleen maar voor 'tree-huggers' zijn. Ze hebben prachtige verpakkingen, intrigerende geuren en texturen en prachtige resultaten, net zoals veel gewone schoonheidsproducten dat doen. Ze hebben ook een paar super visueel aantrekkelijke Instagram-accounts die we niet kunnen stoppen met scrollen.

Om je te laten zien hoe schoonheidseigenschappen op het eerste gezicht kunnen zijn, hebben we een aantal van hun Instagram-accounts afgerond die we volledig volgen. Klik door de bovenstaande diavoorstelling en laat u inspireren!

Evy Jo & Co, @evyjoandco

Evy Jo & Co is een 100% natuurlijk, op planten gebaseerd huidverzorgingsmerk dat luxe zepen en andere badproducten verkoopt waarmee u geobsedeerd raakt. Ze zijn handgemaakt met liefde en zorg in Montreal, Canada en volledig eco-vriendelijk.

One Love Organics, @oneloveorganics

Dit natuurlijke, ethische en milieuvriendelijke cosmeticabedrijf is gemaakt door ervaren ambachtslieden en produceert een aantal van de mooiste natuurlijke huidverzorgingsproducten die er zijn. Ze begonnen hun merk te vergeten, vergaten de "marketinghype" en focusten op wat het belangrijkst is: jouw gezondheid.

Kester Black, @kesterblack

Je hebt waarschijnlijk nooit gedacht dat nagellak ooit goed voor je zou kunnen zijn, maar Kester Black is het bewijs dat het kan zijn. Deze Australisch gemaakte, wreedheid-vrije en veganistische nagellak volgt de "Five Free Formula" wat betekent dat ze geen Tolueen, DBP, Formaldehyde, Formaldehyde Hars of Kamfer bevatten (yay!).

Herbivore Botanicals, @herbivorebotanicals

Herbivore Bontanicals is een 100% natuurlijk, op planten gebaseerd huidverzorgingsbedrijf waar we geobsedeerd door zijn. Ze kopen de beste, rauwe, natuurlijke materialen die de aarde te bieden heeft om hun producten te formuleren om de huid weer optimaal te maken.

Fig + Yarrow, @figandyarrow

Deze natuurlijke huidverzorgingslijn is met de hand gemaakt, organisch en gemaakt met enkele van de mooiste botanische ingrediënten en verschillende aardelementen van de aarde. Deze producten bevatten levendige wortels, bladeren, bloemen, mineralen en oliën om je huid gelukkiger dan ooit te laten lijken.

RMS Beauty, @rmsbeauty

RMS Beauty is een cosmetica-lijn met organische kleuren, gecreëerd door de make-upartiest, Rose-Marie Swift. Met meer dan 20 jaar ervaring als visagist weet ze wat je wilt. Nadat ze haar eigen gezondheidsproblemen had gehad, wilde ze een organische cosmetische lijn creëren die andere vrouwen kon helpen hun recht op gezonde schoonheid te claimen en RMS Beauty.

KORA Organics, @koraorganics

Je hebt misschien wel gehoord van KORA Organics via Victoria's Secret-model, Miranda Kerr . Het succesvolle model wilde een reeks producten ontwikkelen die de allerbeste huidverzorgingsingrediënten bevatten die zijn ontworpen om uw huid te voeden, bij te vullen en te hydrateren.

Le Couvent des Minimes, @lecouventdesminimes

De recepten van Le Couvent des Minimes werden in 2004 gecreëerd en combineren royale texturen met ingrediënten die bekend staan ​​om hun heilzame eigenschappen. Afgezien van verbazingwekkende huidverzorging, begeleidt dit Franse merk momenteel ook lokale populaties in meer dan 80 landen over de hele wereld die hen helpen bij hun missie voor kinderen en de gezondheidszorg.

Aquarian Soul Designs, @aquariansouldesigns

Ally Sands, de maker van Aquarian Soul Designs, gebruikte haar kennis van kristalgenezing en kruidengeneeskunde om met edelsteen doordrenkte schoonheidsproducten voor haar merk te maken. Ze maakt gebruik van biologische essentiële oliën, edelstenen en kruiden om kleine hoeveelheid quaniteiten van heilzame bad- en schoonheidsproducten te creëren.

CAMP Skincare, @campskincare

Dit luxe, natuurlijke huidverzorgingsbedrijf is "plantaardig en herbebediend". CAMP is gevestigd in Toronto, Canada, omarmt het minimalisme en verkoopt alleen artikelen die vakkundig zijn gemengd, getest en verpakt in kleine batches met behulp van biologische plantaardige oliën, handgemaakte infusen, exotische boter en genezende essentiële oliën.

Ravens Court Apothecary, @ravenscourtapothecary

Ravens Court Apothecary, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, is opgericht door de ambachtelijke parfumeur Tanya Kuznetsova. Ze is begonnen met het maken van botanische geuren na haar verhuizing naar Europa vanuit de VS en gebruikt nu voor haar eigen bedrijf alleen natuurlijke ingrediënten van plantaardige oorsprong en ondersteunt krachtig de wreedheidvrije beweging, waarbij ze ernaar streeft om kleinschalige producten voor persoonlijke verzorging te handwerken.

Jacqueline Evans Skincare, @jevansskincare

Jacqueline Evans is haar huidverzorgingsmerk begonnen met de gedachte eraan dat huid het grootste orgaan is en we zouden het met hetzelfde respect moeten behandelen als waarmee we onze andere organen behandelen. Ze richtte haar bedrijf op natuurgeneeskundige filosofieën op, met behulp van de beste gecertificeerde ingrediënten die ze kan gebruiken om haar gemeenschap te leren hoe ze hun huid kunnen voeden, van binnenuit.

Madonna Gaat Topless voor Interview