12 mega-populaire liedjes die bijna werden gezongen door andere beroemde zangers

 
Anonim

door Jason Pham 6 maanden geleden

Foto: Allison Kahler / STYLECASTER / Getty Images

Scroll om meer afbeeldingen te bekijken

Op dit moment kunnen we ons niet voorstellen dat iemand anders dan Rihanna "Umbrella" zingt. Maar wat als we je zouden vertellen dat een andere über-beroemde popster de iconische 2007-bop bijna in handen kreeg? Blijkbaar is Hollywood niet zo groot als we dachten, en er zijn tientallen liedjes die zijn geschreven voor en bijna zijn gegeven aan andere zangers.

Hoewel het moeilijk is om liedjes voor te stellen, zoals The Pussycat Dolls 'Do not Cha' en Lady Gaga's 'Telephone', gezongen door iemand anders dan de artiesten die ze momenteel zingen, is het waar dat die melodieën door een handvol andere zangers gingen voordat ze belandden op de artiesten die hen de hits maakten die ze zijn geworden. Ontdek de verrassende zangers die bijna je favoriete hits voor je zongen.

"Het midden"

Singer: Maren Morris

Bijna gezongen door: Demi Lovato en Camila Cabello

Voordat countryzangeres Maren Morris zich aanmeldde om de hoofdvocalen te zingen op Zedd's "The Middle", werd het lied gespeeld door tientallen succesvolle vrouwelijke artiesten. In een interview met Variety onthulde het productieteam achter "The Middle" dat hun eerste keuze voor het nummer Demi Lovato was, die na het opnemen van een demo voor de track het afsloot voor haar single "Sorry niet Sorry". het lied werd gepit aan andere artiesten, waaronder Camila Cabello, de tweede keuze van het team voor het nummer. Toen Cabello het afsloeg om niet af te leiden van het succes van haar single 'Havana' uit 2017, werd het nummer op andere artiesten gestuit - waaronder Julia Michaels, Carly Rae Jepsen, Tove Lo, Bebe Rexha, Lauren Jauregui van Fifth Harmony en meer nog voordat het uiteindelijk Morris bereikte, die een demo van het nummer knipte en het recht verdiende om de hoofdvocalist te zijn.

"Doet nogal pijn"

Singer: Beyoncé

Bijna gezongen door: Katy Perry en Rihanna

Elke Beyoncé-fan weet dat "Pretty Hurts" een iconisch nummer is van het vijfde album Beyoncé van de zanger. Maar Queen Bey was niet de eerste keus. In een interview met ABC onthulde Sia, die 'Pretty Hurts' schreef, dat ze het nummer eerst naar Katy Perry stuurde. Nadat Perry niet reageerde, stuurde Sia het naar de teams van Bey en Rihanna. En hoewel Rihanna en haar team het liedje leuk vonden, stopte Bey ze uit nadat ze geld had neergelegd om het nummer te kopen voordat Rih de kans had.

"Ik schreef het drie jaar geleden op de bank voor Katy Perry, stuurde het naar Katy Perry en ze heeft het nooit gehoord, " zei Sia. "Toen stuurde ik naar de mensen van Beyonce en Rihanna's mensen, en Rihanna hoorde het en ze had het acht maanden lang in de wacht en haar management vergat het te beveiligen door te betalen voor de baan, en Beyonce gleed gewoon naar de thuisbasis en gooide het geld weg, en het was een erg ongemakkelijke situatie. '

"We Can not Stop"

Singer: Miley Cyrus

Bijna gezongen door: Rihanna

"We Can not Stop" was Miley Cyrus 'grote comeback naar muziek na Disney Channel, maar het nummer ging bijna naar Rihanna. In een interview met MTV liet de producer van het nummer, Mike WiLL Made-It, weten dat het nummer voor Rihanna is geschreven. Rihanna veranderde uiteindelijk in "We Can not Stop" voor een andere song van de producer, "Pour It Up", waarmee Cyrus de kans kreeg om het op te nemen.

"Toen ik oorspronkelijk aan 'We Can not Stop' werkte, hadden we het voor Rihanna gedaan. Het idee was meer richting Rihanna, "zei Mike WiLL Made-It. "Rihanna, ze hoorde 'Pour It Up' meteen, en ze hoorde niet eens 'We Can not Stop.'"

"Alles over die bas"

Singer: Meghan Trainor

Bijna gezongen door: Beyoncé

"All About That Bass" was het nummer 1 hit- en breakout-nummer van Meghan Trainor. Maar het gebeurde bijna niet. In een interview met The Guardian onthulde Trainor, die het lied schreef, dat ze het nummer met Beyoncé in gedachten had geschreven en het aan haar had gegeven. Nadat Bey niet reageerde, hield Trainor het liedje voor zichzelf en het werd de duw die ze nodig had om haar muzikale carrière een vliegende start te geven.

"Ik durf te wedden dat sommigen van hen niet wisten dat het liedje voor hen werd uitgezet", aldus Trainor. "Sommige artiesten krijgen duizenden nummers gegooid en ze weten het nooit, dus Beyoncé zelf heeft het waarschijnlijk nooit gehoord."

"Paraplu"

Singer: Rihanna

Bijna gezongen door: Britney Spears

Ja. Rihanna's "Umbrella" werd bijna gezongen door niemand minder dan Britney Spears. In een interview met MTV onthulde de producer Tricky Stewart dat het nummer bedoeld was als de grote terugkeer van Spears na haar openbare strijd voor geestelijke gezondheid in 2007. Nadat Spears het had afgewezen ("Haar huidige staat was een beetje bizar, weet je dat het niet de bedoeling was", zei Stewart), het lied werd naar Mary J. Blige gepitcht voordat ze uiteindelijk met Rihanna landde.

“Closer”

Singer: Halsey

Bijna gezongen door: Camila Cabello

The Chainsmokers '"Closer" werd een nummer 1-hit nadat Halsey zich had aangemeld om de leadzang van het nummer te zingen. Maar ze was niet de enige keuze van de Chainsmokers. In een radio-interview onthulde Camila Cabello dat ze een demo voor het nummer had opgenomen. De interviewer speelde zelfs een clip van de demo van Cabello, die liet zien hoe het lied zou klinken met haar raspende zang. Uiteindelijk kon Cabello het niet doen vanwege haar toewijding aan haar meidengroep, Fifth Harmony.

"Ik hield van het nummer, " zei Cabello. "Maar ik moest het afwijzen omdat ik destijds bij de groep was en we stonden op het punt een album uit te brengen. Ik heb altijd geprobeerd om mijn solo dingen buiten de cyclus te doen, dus dat was super op, en dus moest ik nee zeggen, en toen was dat het nummer één nummer in de wereld. "

"Boem klap"

Singer: Charli XCX

Bijna gezongen door: Hilary Duff

"Boom Clap" is wat Charli XCX als artiest op de muziekkaart zette, maar ze zong het lied bijna niet. In een interview met V magazine, onthulde Charli, die het liedje schreef, dat ze de track stuurde naar het team van Hilary Duff, die het afsloot voordat Duff zelfs de kans had om ernaar te luisteren. De ervaring bracht Charli ertoe het heft in eigen handen te nemen en het lied zelf op te nemen.

'We hebben het lied naar haar mensen gestuurd en ik denk niet dat ze het ooit heeft gehoord. Maar ze hadden zoiets van, 'Dit nummer is niet cool genoeg voor Hilary.' En daar waren we echt verdrietig over! Dus ik dacht 'fuck it'. Ik ga het zingen, 'zei Charli. "Hilary Duff hoorde het en ze tweette me: 'Hé, ik vind je liedje echt leuk! Ik wou dat ik had geweten dat ik het had kunnen hebben. ' En ik dacht: 'Te laat, Hilary. Te laat.'"

"Losbreken"

Singer: Kelly Clarkson

Bijna gezongen door: Avril Lavigne

Alvorens Breakaway aan Kelly Clarkson te geven, overwoog Avril Lavigne, de schrijver van het lied, het nummer voor zichzelf te houden. In een interview met Songwriter Universe, onthulde een van de andere schrijvers van het lied, Bridget Benetate, dat Lavigne zich met het nummer verbond, totdat ze zich realiseerde dat ze niet de juiste zou zijn om het op te nemen.

'Avril vertelde over haar leven en welke dingen belangrijk voor haar waren - zij was de inspiratie voor het lied. Matthew begon de melodie en het nummer te maken en begon aan de songtekst te werken. Ik herinner me dat ik drie dagen in bed lag en 25 versies van de tekst schreef. Ik hou van in bed liggen en het schrijven van teksten en het hebben van mijn hond Jet en mijn Kitty Dash op het bed. Maar goed, we zijn eindelijk klaar met de tekst en toen hebben we de demo voltooid, "zei Benetate.

.

Baby One More Time "

Singer: Britney Spears

Bijna gezongen door: TLC

.

Baby One More Time "en Britney Spears zijn synoniemen. Maar het lied werd eigenlijk bijna gezongen door meidengroep TLC. In een interview met MTV liet T-Boz, een van de leden van TLC, weten dat ze dacht dat het nummer populair zou kunnen zijn, maar het was niet goed voor het merk van TLC.

"Ik had zoiets van, ik vind het nummer leuk, maar denk ik dat het een hit is? Denk ik dat het TLC is? Ik zeg niet 'sloeg me schat'. Geen gebrek aan respect voor Britney, 'zei T-Boz. "Het is goed voor haar. Maar ging ik zeggen 'sloeg me nog een keer baby'? Echt niet!"

"Telefoon"

Singer: Lady Gaga

Bijna gezongen door: Britney Spears

"Telephone" schreef geschiedenis toen Lady Gaga Beyoncé koos om het liedje met haar te zingen als een duet. Maar voordat Gaga zelfs de kans kreeg om Queen Bey te kiezen, werd het lied aanvankelijk gegooid naar Britney Spears. Rond 2010 lekte er een demo uit van Spears die "Telephone" zong. En hoewel het nummer grotendeels hetzelfde klinkt als Gaga heeft opgenomen, heeft het zeker een andere draai met de kenmerkende nasale stem van Spears.

"Do not Cha"

Singer: The Pussycat Dolls

Bijna gezongen door: Paris Hilton

Hoewel ze een fan-favoriete DJ is, heeft Paris Hilton haar grote doorbraak in muziek niet gehad. Ze kwam echter in de buurt toen het productieteam achter "Do not Cha", het Pussycat Dolls 2005-nummer brak, het tegen haar opsloeg. In een interview onthulde Hilton dat ze het nummer hoorde, maar op het hek stond omdat het nog niet volledig was geproduceerd. Nu ze het volledig heeft gehoord, geeft ze toe dat ze zeker van gedachten zou veranderen.

"Ik denk dat ik het lied wel heb gehoord, maar niet in het formaat dat we allemaal hebben leren kennen en liefhebben. Als ik dat had gehoord, had ik natuurlijk de kans aangegrepen, 'zei Hilton.

"We vonden liefde"

Singer: Rihanna

Bijna gezongen door: Leona Lewis

Leona Lewis werd een beetje een one-hit wonder na haar debuut in 2007 'Bleeding Love', maar de Britse zanger had misschien nog een hit later toen ze 'We Found Love' opnam, Calvin Harris's dance-popnummer dat uiteindelijk naar Rihanna. In een interview met NME onthulde Lewis dat ze een demo van de track had opgenomen en deze als een single beschouwde. Nadat ze zich niet had toegewijd aan het lied, gaf Harris het uiteindelijk door aan Rihanna, die er een hit van maakte.

"Ik werkte met Calvin en we hebben 'We Found Love' opgenomen. Maar hij ging op tournee met Rihanna, en ze maakte het uiteindelijk vrij. Ik heb me er niet toe verplicht omdat ik wilde dat 'Trouble' mijn eerste single was, dus ik denk dat dat nog een reden was waarom ze met Rihanna gingen. Het was dezelfde versie en dezelfde productie, maar de mijne is beter, "zei Lewis.