12 A-List Beroemdheden die begonnen zijn in horrorfilms

 
Anonim

door Perrie Samotin 3 jaar geleden

Voordat ze Bridget Jones was, werd Renee Zellweger door Matthew McConaughey geterroriseerd in een vreselijk vervolg op de 'Texas Chainsaw Massacre'.

Hé, we moeten allemaal ergens beginnen, toch? Zelfs Hollywood's A-lijst betaalde hun contributie, veel ervan met een mooie campy-valuta: horrorfilms.

Ter ere van Halloween, bekijk 12 belangrijke sterren die hun (discutabel) grote pauze kregen van bloederige slasher-films.

Kevin Bacon
Bacon speelde als een gedoemde kampbegeleidster in de allereerste 'vrijdag de 13e', die in 1980 uitkwam.

Jennifer Aniston
Alom beschouwd als een van de slechtste films ooit gemaakt, verdiende Aniston haar strepen op de set van 1993's "Leprechaun, " wat ongeveer - je raadt het al - een demonische kabouter.

Brad Pitt
In 1989 speelde Pitt de schooljock in 'Cutting Class', een campfest over een losgeslagen moord op een middelbare school.

Jamie Lee Curtis
Curtis kreeg haar start in 1978's "Halloween" met Laurie Strode, de tiener die gestalkt wordt door psychopaat Michael Myers.

Renee Zellweger; Matthew McConaughey
Lang voordat plastische chirurgie een gedachte in haar hoofd was, werd Renee geterroriseerd in 1994's semi-willekeurige 'Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation'. Wie deed het terroriseren, vraag je? Niemand minder dan Oscar en Emmy-winnaar McConaughey, die vakkundig een psychopaat speelde met een robotpoot.

Demi Moore
In 1982 speelde Moore een vrij jonge citroenteler genaamd Patricia Wells, die belooft te helpen bij het vernietigen van een ontsnapte parasiet die het menselijk ras bedreigt.

Ted Danson
Wat weet je: 1982 bracht ons ook Danson als Harry Wentworth - een doordrenkte, met zeewier bedekte zichtbare geest gericht op wraak - in Steven King's "Creepshow." Hij kreeg "Cheers" datzelfde jaar.

Johnny Depp
Voordat hij een onbetwiste A-lister werd, werd Depp het slachtoffer van Freddy Kruger in de originele 'A Nightmare on Elm Street' uit 1984.

Drew Barrymore
In 1994 kruipte een kleine Barrymore het land in als de 9-jarige Charlene "Charlie" McGee, die met slechts één blik vuur kan maken en de nabije toekomst kan voorspellen in de grootbeeldaanpassing van de bestseller van Stephen King.

ben Affleck
Wie wist dat Affleck niet werd genoemd als basketbalspeler in de originele 'Buffy the Vampire Slayer' uit 1992.

Amy Adams
Adams 'grote Hollywood? haar bikinibroek verliest in 2000's horror-comedyfilm 'Psycho Beach Party', wat een parodie was van zowel strandfilms uit de jaren '60, jaren '80 horrorfilms.