De 11 beste roze shampoos en conditioners om rosé gouden haarkleur te maken

 
Anonim

door Shayna Seid 6 dagen geleden

Foto: Allison Kahler / STYLECASTER.

Stel je dit voor: je bent brunette met lang, dik haar. Je hebt besloten om het lange proces van het verven van de onderste helft van je haar pastelroze te ondergaan. Je leert, na je eerste dure haarafspraak, dat je alleen je haar kunt bleken, en dan moet je acht tot twaalf weken wachten om opnieuw te bleken en dan de kleur toevoegen.

In plaats van te luisteren, wacht je slechts acht weken omdat je ongeduldig bent en het roze haar wilt dat iedereen lijkt te hebben. U boekt een haarafspraak bij uw gebruikelijke salon en wordt geraadpleegd over wat u wilt. Na vijf uur in de stoel, verlaat je met felroze haar. Maar minder dan een maand later vervaagt het snel van helder naar de pasteltint die je net had gebleekt. U bent in de war en met een deuk op uw bankrekening. Dit heeft geleid tot mijn zoektocht naar roze haar-specifieke shampoos en conditioners.

MEER: De Super Simple Hair Colour Chart voor elke denkbare Shade

Gelukkig was Urban Outfitters de eerste plek waar ik een duo ontdekte dat mijn kleur in toom hield of roze kleurde, hoewel ik wou dat mijn stylist me had verteld om een ​​flesje of twee te pakken na mijn tweede kleurstofafspraak.

"Pinks hebben de neiging snel te vervagen omdat de meeste van die kleuren slechts kleurafzettingen zijn. Maar gemiddeld zal de kleur na 2 weken vervagen. Maar je kunt de kleur behouden met behulp van kleurendehampoos en conditioners ", zegt Stephanie Brown, Master Hair Colorist bij de Eddie Arthur Salon in New York City.

MEER: tijdelijke haarkleurproducten voor mensen die gemakkelijk verveeld raken

Ze voegt er ook aan toe dat de kleurafzettende conditioners de neiging hebben zeer vochtinbrengend te zijn, maar sommige kleuren kunnen moeilijk zijn om eruit te komen. Dus als je je zorgen maakt over dat gebeuren, meng dan een beetje klodder gewone shampoo of conditioner in het product.

Met dat gezegd zijnde, zijn vooruit producten die uw rosegouden overgang als laatste zullen maken. Wat nog beter is, is dat veel van de kleuren ook in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, dus als je paars haar hebt en die kleur wilt behouden, zou er ook iets voor jou moeten zijn.

Pin het!

De 11 beste roze shampoos en conditioners om rosé gouden haarkleur te maken | @stylecaster

Bekijk dit bericht op Instagram

vegen om te lezen van drie van de nieuwste beoordelingen voor pastel roze dagelijkse conditioner!

Een bericht gedeeld dooroVertone (@overtonecolor) ingeschakeld

Bekijk dit bericht op Instagram

vegen om te lezen van drie van de nieuwste beoordelingen voor pastel roze dagelijkse conditioner!

Een bericht gedeeld dooroVertone (@overtonecolor) ingeschakeld

oVertone Pastel Pink Daily Conditioner

Dit is het eerste en enige product dat ik ooit heb geprobeerd, en het werkt geweldig! Er zijn ten minste twee wasbeurten nodig om de resultaten te zien, maar gebruik de conditioner op elk moment wanneer je shampoo wast en laat het gedurende vijf minuten inwerken. Het zet kleur af die normaal onder de douche zou wegspoelen. De conditioner is perfect voor het behoud van lichtroze kleur. oVertone heeft ook een heleboel andere tinten, waaronder "Rose Gold", "Pastel Red", "Pastel Purple" en "Extreme Yellow."

$ 17 bij oVertone

Foto: Instagram / @ overtonecolor.

BRITE Organix Make Me Pastel Pink Shampoo

BRITE heeft ook een Make Me Pastel Pink Conditioner, dus je kunt de set ook kopen. Samen voed je en was je je haar met een vleugje roze toegevoegd. De kleur verwijdert ook ongewenste groene tinten en helpt al roze haar te behouden. Als je blond bent, kun je deze producten ook gebruiken om je haarroos geleidelijk aan te verven. Deze twee zijn veganistisch, PETA-gecertificeerd en werken het beste samen.

$ 12, 80 elk bij Ulta Beauty

Foto: Urban Outfitters.

Celeb Luxe licht roze Colorwash

Voor haar dat gebleekt is tot blonde blonde, creëert en onderhoudt dit product levendige kleuren. Gebruikt als shampoo, wordt dit product geleidelijk lichtrood met één wasbeurt en wordt de kleur helderder bij elke wasbeurt. Voor haar dat roze is geverfd, wordt deze was aanbevolen om te worden gebruikt direct na uw eerste kleurstofopdracht, zodat de kleur niet vervaagt en u meer krijgt voor uw geld. Celeb Luxury heeft ook verschillende roze tinten beschikbaar, waaronder 'Rose Gold', 'Coral', 'Magenta' en 'Hot Pink', en ze hebben ook conditioners.

$ 35 bij Celeb Luxury

Foto: Celeb Luxe.

Bekijk dit bericht op Instagram

Rosè Shampoo & Conditioner #BLEACHTIP Gebruik dit duo om je roze haar roze te houden of om groene tonen te elimineren die achterblijven uit andere kleuren #roseshampoo #roseconditioner

Een bericht gedeeld doorBLEACH (@bleachlondon) op

Bekijk dit bericht op Instagram

Rosè Shampoo & Conditioner #BLEACHTIP Gebruik dit duo om je roze haar roze te houden of om groene tonen te elimineren die achterblijven uit andere kleuren #roseshampoo #roseconditioner

Een bericht gedeeld doorBLEACH (@bleachlondon) op

BLEACH London Rosé Shampoo & Conditioner

Dit Britse, wreedheidvrije haarkleurenmerk en salon zetten hun eigen Rosé Shampoo & Conditioner op de markt. Het werkt voor ongeverfde blondines of gebleekt haar, en voegt een vleugje roze toe, die ook al roze lokken zal behouden. De formule elimineert ook alle groene tonen in reeds geverfde strengen. Deze kleur is iets meer tijdelijk en vervaagt bij je volgende wasbeurt. Het enige wat je hoeft te doen is het vier minuten laten staan, en je hebt kleur, schat!

$ 7, 50 elk bij Selfridges

Foto: Instagram / @ bleachlondon.

Tressa Watercolours Intense Shampoo - Roze

Deze shampoo zorgt voor een diepe aanbrenging van kleur met het harde uitdrogende effect. De kleur vervaagt of kan gemakkelijk worden verwijderd. Het is bedoeld om tijdelijke modekleuren te behouden en te verbeteren op voorgelicht haar, en het is veilig voor alle haartypen. Het enige wat je hoeft te doen is je haar gedurende drie minuten te wassen en te spoelen. Naarmate je het product blijft gebruiken, bouwt de kleur op voor betere resultaten, dus je bepaalt hoe gepigmenteerd je wilt worden!

$ 17, 99 bij Brick and Mirror Beauty

Foto: Schoonheid Plus Salon.

Bekijk dit bericht op Instagram

Trakteer uzelf op een kus van kleur