10 rare trucs voor mooi haar en nagels

 
Anonim

door Ami Dia 7 jaar geleden

Als je in de problemen zit en wanhopig op zoek bent naar haar of nagel, kan de perfecte oplossing uit een aantal zeer onverwachte plaatsen komen. Of je nu een nagel scheurt en niet naar de salon kunt, een manicure nodig hebt om snel te drogen, of je krultang vergeet voor een groot evenement, er is een beetje bizarre maar uitstekende hulp voor je wanneer je blijft lezen.

Zwakke of chipgevoelige cijfers? Dump een theelepel fijngehakte knoflook in je basislaag. Het versterkt de nagels heel goed (sommige mensen beweren dat het ook helpt om sneller te groeien) voor een fractie van de prijs van nagelverharders voor drogisterijen.

Wilt u krullen, maar bent u uw strijkijzer en rollers vergeten? Leg een papieren zak op je hoofd. Ernstig. "Papieren zak" -krullen werken op hetzelfde principe als voddenkrullen. Scheur een grote papieren boodschappentas in reepjes, rol dan je handdoekdroog haar erin. Je kunt erop slapen of voor snellere resultaten ze föhnen en spritzen met haarlak.

Probeer krullende kapsels in de Makeover Studio!

Gebruik Pam om je manicure in te stellen . Vroeger gebruikten salons nertsolie (yech) om manicures in te stellen en ze te helpen drogen. Nu hebben ze mooie handdrogers, maar olie is nog steeds een goede manier om te voorkomen dat je nagels vlekken maken of verkruimeling krijgen.

Heb je vettig haar en zie je geen shampoo of poeder? Pak een pakje (gewoon) droog havermout. Het absorbeert olie net zo goed als droge shampoo of poeder en het is gemakkelijk om uit te borstelen.

Haar droog en broos? Dit is een truc van de Greatest Generation: gebruik mayo als haarmasker. Onze grootmoeders en overgrootmoeders deden het en kijken hoe glanzend hun haar was. Alle grappen terzijde, het ei en de olie in mayo maken het tot een goede versteviger en hydrator.

Schil geen nagellak of spijker af. Als je niet bij een kapsalon kunt komen, pak dan wat nepnagellijm. Gebruik iets kleins, scherps en het is onwaarschijnlijk dat het afbladdert (zoals een oranje stok, een tandenstoker of een punt van een speld), veeg een klein beetje lijm in de spleet, laat het drogen en beschilder het dan met een basis vacht en polijst als je het hebt.

Meer glans nodig zonder het product? Als de glansspray je haar te zwaar weegt, of je hebt er geen enkele beschikking over, spoel je je haar dan met azijn terwijl je onder de douche staat, laat het drie tot vijf minuten staan ​​terwijl je je scheert, afwas, enz., en spoel het dan uit met koud water als je klaar bent.

Nog een snelle glanscorrectie? Dompel je haar in ijswater. De kou dicht de haarschubbenlaag af, waardoor deze er gladder en reflectiever uitziet. Dompel je hoofdhuid gewoon niet in en geef jezelf hersensvries.

Statisch in de lucht zag je haar er uit alsof je net een Van der Graaf-generator raakte? Veeg een droogrek over de beledigende haren om flyaways in te duwen. Het vermindert statische elektriciteit in je haar op dezelfde manier als in je handdoeken.

Gevreesde nagelschimmel zorgde ervoor dat je je handen en voeten verborgen hield? Probeer Vicks VapoRub op je handen en voeten te zetten voordat je naar bed gaat, en draag er handschoenen en sokken overheen. (Eén van mijn familieleden zweert bij deze.) Het zou ongeveer zes tot acht weken duren om de meeste effecten van de schimmel te verlichten, hoewel het misschien niet helemaal wordt gedood.


Probeer kapsels in de Makeover Studio!

Meer van BellaSugar
Met deze Moisturizer slaap je je weg naar een fellere huid

BellaSugar, een onderdeel van PopSugar Network, biedt overal beauty junkies met een bestemming om te leren wat er zoets is in de wereld van schoonheid en huidverzorging.