De 10 meest iconische Monster-wenkbrauwen aller tijden

 
Anonim

door Alle Connell 3 jaar geleden

Scroll om meer afbeeldingen te bekijken

Ze zijn griezelig, ze zijn griezelig, ze dienen ons een serieus gezicht: waarom bieden filmmonsters altijd de beste schoonheidsinspiratie? Van schurken die gewoon goed zijn in slecht zijn voor de armen, ongelukkige zielen verstrikt in hun webben, hebben de personages in enge films onze schoonheid keuzes geïnspireerd sinds we kinderen waren.

En nergens is deze inspiratie brutaler dan wanneer het gaat om wenkbrauwen. Van het dunne tot de dramatisch gewelfde potlood geven deze wenkbrauwen ons op de best mogelijke manier rillingen. Dus precies op tijd voor Halloween, tellen we de 10 meest iconische monsterwenkbrauwen aller tijden af. Dus maak je potloden, griezels en maak je klaar om je grillen op fleek te krijgen.

Foto via Halloween het hele jaar

10. Sally
Sally the Rag Doll heeft ons een heel belangrijke schoonheidsles geleerd: als je wimpers en lippenstift op het juiste moment zitten, kun je je wenkbrauwen volledig overslaan. Hoewel we nog steeds niet zeker weten of we een Gaga zouden trekken en ons helemaal zouden bleachen, is het toch een goede zaak om te onthouden op de dagen dat we te moe zijn om de onze in te steken.

Foto: MoviePix Archive / Getty

9. Dracula
Sommigen zeggen dat Brooke Shields de originele browspiratie was - we zeggen dat het Bela Lugosi was als Dracula. De volheid ... de dikte ... de perfecte vorm ... deze wenkbrauwen maken eeuwig leven zonder pincet er verdomd goed uitzien.

Foto: Hulton Archive / Getty

8. Edward Scissorhands
Als je zo liberaal bent met de zwarte oogschaduw, wie heeft er meer nodig dan een suggestie van wenkbrauwen?

Foto via LLAP

7. Spock
Dik, kort en opgaand, de officiële wenkbrauw van de Vulcanische mensen is streng maar elegant en ziet er prachtig uit met een dikke, stompe pony. Bonuspunten voor het coördineren van deze gewaagde wenkbrauwen met hemelsblauwe oogschaduw.

Foto: Disney / MAC-cosmetica

6. Malafide
Met een superhoge, gedefinieerde boog en een relatief korte lengte zijn de wenkbrauwen van Maleficent een meesterwerk van geometrie. Koppel dat met THE CHEEKBONES, en deze look is de perfecte combinatie van intimiderend en prachtig.

Foto: Disney / Everett Collection / Getty

5. Ursula
De slechtste baby in het onderzeese blok, de wenkbrauwen van Ursula zijn superdun, supergewelfd en superexpressief. Ze strekt haar oogschaduw ook uit van de plooi recht naar de wenkbrauwen - een serieus gewaagde schoonheid.

Foto: MoviePix Archives / Getty

4. De bruid
Potlood dun en schuin naar de slapen toe, The Bride of Frankenstein (of zou dat het Bride of Frankenstein's Monster zijn?) Heeft wenkbrauwen om voor te sterven. Ze zijn het perfecte compliment voor haar torenhoge haar, beestung-lippen en uitzonderlijke nepwimpers.

Foto via Warner Brothers

3. Poison Ivy
Brow game in vuur en vlam - letterlijk. Er is een bijzonder felle vrouw nodig om werkelijk vlammende wenkbrauwen te rocken met kegelhaar en giftige ombre-lippenstift (met de originele, omlijnde lippen), maar Poison Ivy werkt er helemaal uit.

Foto: Hulton Archive / Getty

2. Vampira
De originele glamoureuze geest, de wenkbrauwen van Vampira zijn zwart als de nacht en scherp genoeg om de hand van een man af te snijden. Leuk weetje: Vampira's wenkbrauwen (en de rest van haar) waren het originele model voor Maleficent in Disney's Doornroosje.

Foto: Paramount Pictures

1. Morticia Addams
Anjelica Huston is een koningin, en Morticia Addams is een legitieme inspiratie voor schoonheid zolang we ons kunnen herinneren. Een voorbeeld: haar perfect afgeronde, nooit overpluisde of gek teken getrokken wenkbrauwen die grote aandacht vestigen op haar grijze oogschaduw. Terzijde: Morticia's spijkerspel is volkomen foutloos.

Meer van Daily Makeover: Halloween-nail art die je eigenlijk wilt dragen