10 haarkleurideeën om u te inspireren: onze Celebrity-keuzes

 
Anonim

door Amanda Elser 7 jaar geleden

Ik keek vanmorgen in de spiegel en haatte plotseling mijn haarkleur (ja, dit overkomt ons ook schoonheidsprofessionals). Met het warmere weer op NYC wil ik alleen een bijgewerkte verfspray om dit lenteseizoen te vieren, en net als jij, voordat ik naar een afspraak bij een salon ga, zorg ik ervoor dat ik de exacte haargroei vind om mijn kapper te laten zien.

Gelukkig voor jou, zorgde mijn plotselinge verlangen naar een nieuwe haarkleur ervoor dat ik door pagina's en pagina's van beroemde haarstijlen keek en ik denk dat ik de beste haarkleuren vond om uit te proberen voor de lente. Van gouden blonde hoogtepunten tot rosegouden strepen, al deze looks zouden wat haarjaloersheid moeten opwekken en je gemotiveerd moeten maken om naar de salon te gaan en die lokken op tijd klaar te krijgen voor de zomervakantie.

Bekijk de diavoorstelling hierboven om te zien hoe deze beroemdheden hun uiterlijk voor de lente opfleuren en laat ons weten welke look je van plan bent dit seizoen te repliceren!

Katie Cassidy ging van een donkere espressobruine naar een warme kastanje voor een lente 'do. Laat je kapper voor dezelfde look honinghakken aanbrengen in je haar.

Foto: Marc Stamas / Getty Images

Als het op Emma Stone aankomt zijn we helemaal teamblond. Emma sloot haar rode lokken voor deze warme blonde net op tijd voor de lente.

Foto: Jason Merritt / Getty Images

Onze favoriete haarkleur op Katy Perry tot nu toe, we houden van de donkerpaarse lokken tegen haar blanke huid. Een geweldige look om te proberen als je je dit seizoen een beetje avontuurlijk voelt.

Foto: John Sciulli / WireImage

De blonde lokken van Miley Cyrus zien er veel gezonder uit met haar kortere weg, maar ze heeft nog steeds haar bohemien gevoel met haar gegroeid in haar wortels. Als je dit voorjaar een subtiel ombre-effect wilt, dan is dit hoe je het doet.

Foto: Jason Merritt / Getty Images

De gouden hoogtepunten van Kate Beckinsale zijn de perfecte manier om elke haarkleur voor de lente lichter te maken. Concentreer je op de uiteinden voor een grotere impact.

Foto: Kevin Winter / Getty Images

Jessica Chastain verlichtte haar donkere kastanjebruine haar met blonde highlights net op tijd voor de Oscars dit jaar. Als je haar van nature lichter wordt onder de zomerzon, kun je het net zo goed schoppen met een paar blonde highlights.

Foto: John Shearer / WireImage

Elizabeth Olsen lijkt een beetje meer op haar beroemde zussen, nu ze platina blonde highlights heeft verwerkt in haar vuile blonde haar.

Foto: Mike Coppola / Getty Images

Jaime King koos ervoor om haar voorjaarslook met deze blauwe tint te vernieuwen. We houden vooral van het blauwe haar tegen haar bessenlip.

Bloggeranalyse: lentejurken die u nu moet kopen