10 beroemde vrouwen die het echt hebben gehad over masturbatie

 
Anonim

door Jason Pham 1 jaar geleden

Foto: STYLECASTER / Getty Images

We houden van een beroemdheid die eerlijk en openhartig over hun privéleven kan spreken. Wanneer gaat het over hun seksleven? Nog beter. Maar zoals we allemaal weten, komt er een tijd dat er een droge betovering is - iets waar beroemdheden ook niet immuun voor zijn. Zoals we ook weten, zorgt een snelle oplossing voor deze stilte in ons seksleven voor onszelf. En hoewel het allesbehalve echt is, wordt het klusje geklaard - wat waarschijnlijk ook de reden is dat zelfs gekke aantrekkelijke beroemdheden van tijd tot tijd bekend zijn om zichzelf te plezieren.

MEER: Fans Mistake Kim Kardashians make-upborstel voor een seksspeeltje

We begrijpen het. Masturbatie is een moeilijk onderwerp om te bespreken, zelfs rond je beste en meest seksvriendelijke vrienden. Maar in werkelijkheid is het iets dat bijna iedereen in het universum heeft gedaan, wat waarschijnlijk de reden is dat steeds meer A-listers zich openstellen over hun slaapkamergedrag in een poging om het stigma rond de solo-geslachtsdaad te laten verdwijnen. Vooruit, kijk naar 10 keer beroemdheden waren verfrissend echt over masturbatie.

Gina Rodriguez

Gegeven haar opvoeding, die ze omschreef als 'zuiverheidscultuur', groeide Rodriguez zich schuldig op met masturberen. Pas toen ze ouder was, besefte ze dat er niets mis was met zelfgenoegzaamheid, of ze nu alleenstaand of in een relatie is.

"Eerlijk gezegd voelde ik me schuldig omdat ik masturberde. Oh mijn God, deze extreme schuld!" ze vertelde Bust . "En dat duurde veel te lang. Of misschien heb ik teveel gemasturbeerd! Het is prima om achteraf te kijken en te denken dat het niet goed was dat ik me rot voelde om mezelf aan te raken. En het is niet erg dat ik wil delen mijn liefde met mijn vriend, ik ben 32 jaar oud, ik ben een volwassene, dat kan ik! "

Foto: Getty Images

amberkleurige Roos

Rose is altijd al een sekspositieve pionier in Hollywood geweest. In een interview met Glamour onthulde ze dat haar geheim voor een gloeiende huid masturbatie is - iets waar ze meer tijd voor wil hebben.

"Ik wou dat ik de tijd had om elke dag in werkelijkheid te masturberen, maar ik niet, " zei ze. "Ik zeg veel van die dingen op [The Amber Rose Show] omdat ik erg sekspositief ben, ik zeg die dingen op een manier waar ik heel serieus ben, maar het is ook een grap."

Foto: Getty Images

Miley Cyrus

Cyrus is zo comfortabel met haar seksualiteit dat ze Instagramde met een foto van zichzelf die in 2015 masturbeerde. In haar bijschrift gaf de zanger ook brutaal toe dat haar techniek om trollen van sociale media op afstand te houden, was door te masturberen. "Een masturbate per dag houdt de haters weg", schreef ze.

Foto: Getty Images

Shailene Woodley

Voor Woodley is masturbatie een belangrijke stap om bekend te raken met iemands seksualiteit en plezierpunten. In een interview met Net-A-Porter onthulde de actrice dat ze graag een boek zou schrijven over zelfgenoegzaamheid. Woodley is ook een groot voorstander van hoe masturberen in een vroeg stadium kan leiden tot minder SOA's later in het leven.

"Als jonge vrouw leer je niet om jezelf te plezieren, je leert niet wat een orgasme zou moeten zijn, je leert niet dat je gevoelens van voldoening zou moeten hebben, " zei ze. "Ik heb altijd een droom van het maken van een boek met de naam Er is geen juiste manier om te masturberen Als masturbatie op school wordt onderwezen, vraag ik me af hoe [veel] minder mensen herpes krijgen van 16 jaar of zwanger worden op 14? "

Foto: Getty Images

Eva Longoria

Voor Longoria was seks niet echt plezierig totdat ze de ins en outs van masturbatie leerde. In een interview met Self openbaarde de actrice dat ze regelmatig vibrators cadeau geeft aan haar vrienden om de boodschap van zelfliefde te verspreiden.

"Ik begon niet met genieten van seks totdat ik begon te masturberen, daarvoor was ik echt niet seksueel, ik kocht mijn eerste vibrator drie jaar geleden, " zei ze. "Het is jammer dat ik het niet eerder heb ontdekt, nu geef ik Rabbit-vibrators aan al mijn vriendinnen.Ze schreeuwen als ze het uitpakken.Het beste geschenk dat ik ze kan geven is een orgasme."

Foto: Getty Images

Emma Watson

Watson is een grote fan van OMGYes, een website gericht op vrouwelijke seksualiteit. In een interview met feministe en activist, Gloria Steinem, prees de actrice de website voor haar handige tips over zelfgenoegzaamheid en uitte ze hoe ze wilde dat het er eerder was.

"[OMGJa] is een best leuke website, " zei Watson. "Ik wou dat het langer was geweest. Bekijk het zeker eens. Het is een duur abonnement, maar het is het waard.

Foto: Getty Images

Anna Kendrick

Als een komediant van Twitter liet Kendrick in haar Tweet een terloops hintje horen over haar masturberen terwijl ze de film 'Gangster Squad' uit 2013 aan het kijken was, met Ryan Gosling en Emma Stone in de hoofdrol. Hoewel het onduidelijk is of ze een grapje maakte of serieus, we houden van de actrice omdat ze zo cool is met zichzelf bevredigen.

"Ugh-NOOIT naar een Ryan Gosling-film gaan in een theater, " tweette ze. "Blijkbaar masturberen in de achterste rij wordt nog steeds als 'ongepast' beschouwd"

Foto: Getty Images

Rihanna

Na het vangen van de wind dat May "Nationale Masturbatie Maand" was, ging Rihanna op Twitter om te suggereren dat haar masturbatie niet één maand was, maar het hele jaar door. "'May is National Masturbation Month' meer als 2012, " tweette ze.

Foto: Getty Images

Taylor Momsen

Net als Woodley gelooft Momsen ook sterk dat masturberen tot veilige seks leidt. In een interview met The Guardian heeft de muzikant masturbatie aangeprezen als een effectieve manier voor mensen om over hun seksuele interesses te leren voordat ze zichzelf bij iemand anders betrekken.

"Ik ben een promotor van masturbatie, sla niet rond - leer jezelf eerst! Jongens doen, maar meisjes niet. En daarom hebben meisjes zoveel slechte ervaringen", zei ze. "Maar je kunt je lichaam kennen, jezelf kennen, weten wat goed voelt, je hoeft jezelf niet weg te geven alleen om seksuele relevantie te hebben, omdat ik niet denk dat seks iets is waar mensen bang voor moeten zijn. de natuur, dus ik denk niet dat het zo schandelijk moet zijn, vooral voor meisjes en jonge meisjes. "

Foto: Getty Images

Jenny McCarthy

McCarthy, die grapte dat ze door "400 vibrators" ging voordat ze haar currnent man ontmoette, Donnie Wahlberg, onthulde in 2013 aan Us Weekly dat ze altijd een miniatuurversie van het seksspeeltje in haar tas had, "voor het geval dat."

Foto: Getty Images

30 manieren om nu in te stappen in de Sheer Trend