De 10 coolste ritsvlechten en hoe ze te doen

 
Anonim

door Chloe Metzger 5 maanden geleden

Foto: De leuke Kapsels van het Meisje

Laten we eerlijk zijn: ritsvlechten zijn nog steeds zo gaaf en fascinerend. Toen Kelly Osbourne haarstylist Joseph DiMaggio vorig jaar deze vlechten onder onze aandacht bracht, wisten we dat we meer inspo-foto's nodig hadden - en snel.

MEER: 20 schattige Franse vlechtkapsels om je weekendhaarspel te verbeteren

Als een opfriscursus, een rits vlecht is eigenlijk een Franse vlecht gemengd met een paardenstaart vermengd met wat magie. Volgens DiMaggio in een interview met Allure, creëerde hij de vlecht door haar haar in drie delen te verdelen, een zwart lint om het middelste gedeelte (dat een breedte van een halve inch breed was) te binden en vervolgens het haar zoals gebruikelijk met vlechten te vlechten. Als het verwarrend klinkt en totaal niet te doen is voor jezelf, dan heb je een beetje gelijk: DiMaggio had twee assistenten aan beide kanten van hem die hem hielpen om secties vast te houden terwijl hij vlechtte. Maar als jij en je twee vrienden bijzonder behendig zijn, kun je deze look waarschijnlijk thuis recreëren met een beetje (goed, veel) geduld.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dat op de hoofdhuid #zipperbraid ik rocked voor @kellyosbourne vandaag voor de premier van haar VH1s Daytime Divas jumpoff !! Bedankt dat je me altijd laat creëren vanuit mijn hart en voor je super super vriendelijke woorden !!! Had meer kunnen zeggen, maar we hadden alleen zoveel tijd! Iedereen vraagt ​​om een ​​tutorial, dus als ik nog een paar verzoeken krijg, probeer er dan een in het weekend te gooien voor @shuharipro @davinesnorthamerica !!! Veel ophef voor onze Davines Fam @ionstudionyc voor je geweldige gastvrijheid en ons altijd welkom met open armen om in huis te gooien