10 koele manieren om vaseline te gebruiken in uw schoonheidsroutine

 
Anonim

door Taylor Post 4 jaar geleden

Er is tegenwoordig een schoonheidsproduct voor bijna alles. Ben je blijvende make-up nodig? Primer. Wil je een helderdere huid? Markeerstift. Al deze zorgvuldige items beginnen op te tellen en hoewel sommige uw aankoop waard zijn, kan aan andere behoeften worden voldaan met één gemeenschappelijk item: vaseline. Vaseline is een veelgebruikt wonder dat een hoop schoonheidsgerelateerde problemen oplost. Hieronder staan ​​slechts 10 van de coole, onconventionele manieren waarop je vaseline kunt gebruiken in je schoonheidsroutine.

1. Make-up kan een te hardnekkig ding zijn om aan het einde van de nacht te verwijderen. Gebruik een washandje met een beetje vaseline om make-up te verwijderen en tegelijkertijd je huid te hydrateren.

2. Voor de dames die haarverven thuis gebruiken, wrijf een dun laagje vaseline rond uw haarlijn om te voorkomen dat haarverf in het kleurenproces op uw huid terechtkomt.

3. Smeer een oude (en schone!) Mascara-staaf in Vaseline in om de wenkbrauwen op hun plaats te borstelen en temmen .

4. Verander poeder oogschaduw in een crème door een vaseline toe te voegen. Meng de twee samen op de rug van je hand en gebruik dan een synthetische borstel om op je ogen aan te brengen.

5. Voeg een altijd zo kleine hoeveelheid vaseline toe aan je haar tot gladde vliegwinden en hydrateer droge haarpunten . Zorg ervoor dat je niet te veel toevoegt, omdat een te grote hoeveelheid haar er vettig uit kan zien.

6. Markeer je jukbeenderen door een lichte, glinsterende markeerstift met vaseline te mengen en boven de appels van je wangen aan te brengen.

7. Plooi omhoog! Geef je lippen vocht door Vaseline recht uit de pot te brengen. Als je een extra kick van kleur wilt, meng dan met een lip-vlek voor een vleugje kleur die je pruillip niet uitdroogt.

8. Breng vaseline aan op je nagelriemen voordat je nagels schildert om je vingers te beschermen tegen het krijgen van overtollige nagellak op je huid. Veeg de vaseline van de nagels af als ze droog zijn, en je manicure is perfect.

9. Maak je parfum het laatst door een beetje vaseline op je polsen en achter je oren aan te brengen voordat je gaat spuiten. De geur blijft aan deze gebieden plakken en zorgt ervoor dat je de hele dag mooi ruikt.

10. Breng vaseline aan op je hielen en eventuele droge delen van je voeten voordat je naar bed gaat, en draag vervolgens een paar sokken om deze delen van de huid 's nachts vast te houden.