10 Beroemdheden die tijdschriften uitriepen voor het Photoshoppen van hun lichamen

 
Anonim

door Jason Pham 7 maanden geleden

Foto: Allison Kahler / STYLECASTER / Getty Images

Scroll om meer afbeeldingen te bekijken

Photoshoppen is niets nieuws in de entertainment- en mode-industrie, en tijdschriften zijn enkele van de ergste boosdoeners. Tientallen jaren lang is de consument ertoe gebracht te geloven dat de lichamen en gezichten van enkele van de meest bekende tijdschriften in het land authentieke en accurate representaties van het echte leven waren. Nu roepen modellen, acteurs en andere beroemdheden tijdschriften uit voor hun drastische photoshopping en onnodige bewerking.

Of het nu gaat om het gladstrijken van iemands haar, iemands borsten op te tillen, iemands taille te versmallen, photoshopping iemands uiterlijk is nooit OK. Het bestendigt een onrealistisch en vaak onbereikbaar lichaamsbeeld voor fans. De tijden veranderen echter langzaam maar zeker en steeds meer sterren spreken zich uit tegen tijdschriften om te photoshoppen en hun uiterlijk onherkenbaar te veranderen. Kijk wat deze anti-photoshoppende sterren vooruit hebben gezegd.

Lili Reinhart en Camila Mendes

Foto: Instagram

Foto: Instagram

In maart namen "Riverdale" -actrices Lili Reinhart en Camila Mendes hun Instagram-verhalen om Cosmopolitan Philippines te roepen voor het drastisch photoshoppen van hun middel om ze dunner te laten lijken. Reinhart was de eerste die reageerde met een reeks Instagramverhalen waarin de foto's werden getoond voor en nadat ze waren gefotoshopt. Op de foto's achteraf waren Reinhart en Mendes te zien met kleinere tailles en grotere bustes. Na het onthullen van de voor-en-na, beschimpte Reinhart Cosmopolitan Filippijnen voor het bestendigen van onrealistische schoonheidsnormen.

"Camila en ik hebben ongelooflijk hard gewerkt om zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen in de lichamen die we hebben", schreef Reinhart op Instagram. "Dus we kunnen niet stoppen met vechten. Onze strijd is nog maar net begonnen. We zijn fucking krachtig, mooi en sterk

.

We gaan ons niet verschuilen achter photoshop om ons aan schoonheidstandaarden te conformeren, "schreef Reinhart.

Ze voegde eraan toe: "Het is alleen maar een aanmoediging voor een onrealistisch lichaamsbeeld. Het draagt ​​bij aan het probleem. Het is een dagelijkse strijd, soms. En om ons lichaam zo vervormd te zien in het bewerkingsproces is een perfect voorbeeld van de obstakels die we nog moeten overwinnen. "

Kerry Washington

Bekijk dit bericht op Instagram

Dus ... Je kent mij. Ik ben niet iemand die stil is over een tijdschriftomslag. Ik vier het altijd als een gerespecteerde publicatie me uitnodigt om hun pagina's te verfraaien. Het is een eer. En een voorrecht. En ADWEEK is geen uitzondering. Ik hou van ADWEEK. Het is een publicatie die ik waardeer. En leer van. Ik volg ze al lang op Twitter. En toen ze me uitnodigden om een ​​cover te doen, was ik opgewonden en opgewonden. En de waarheid is dat ik nog steeds opgewonden ben. Ik ben trots op het artikel. En ik vind een aantal van de binnenfoto's heel leuk. Maar ik moet eerlijk zijn ... ik was verrast door de dekking. Kijk, ik ben geen onbekende in Photoshopping. Het gebeurt veel. In zekere zin zijn we een maatschappij geworden van beeldregelaars - wie houdt er niet van een filter?!? En ik neem deze aanpassingen niet altijd in de praktijk, maar ik heb de gelegenheid gehad om de impact van mijn gewijzigde imago in het verleden aan te pakken en ik denk dat het een waardevol gesprek is. Gisteren voelde ik me echter moe. Het voelde vreemd om naar een foto van mezelf te kijken die zo anders is dan hoe ik eruitzie als ik in de spiegel kijk. Het is een ongelukkig gevoel. Dat gezegd hebbende. Jullie zijn allemaal erg aardig en ondersteunend geweest. Ook, zoals ik al zei, ben ik erg trots op het artikel. Er zijn een paar dingen die we in het interview hebben besproken die zijn weggelaten. Dingen die belangrijk voor me zijn (zoals: het belang van sterke professionele ondersteuning en mijn geweldige professionele team) en ik heb erover nagedacht om die dingen te bespreken met iedereen die geïnteresseerd is, in een alternatief forum. Maar tot die tijd ... Pak de ADWEEK van deze week. Lees het. Ik hoop dat je ervan geniet. En bedankt dat je geduldig met me bent, terwijl ik bedacht hoe je dit kunt posten op een manier die zowel feestelijk als eerlijk is. xoxoxox

Een bericht gedeeld door Kerry Washington (@kerrywashington) op

In 2016 was Kerry Washington teleurgesteld om haar cover van Adweek te zien, waarin ze zichzelf nauwelijks herkende. Kort na de release van de cover, ging de acteur 'Scandal' naar Instagram om Adweek uit te nodigen voor het photoshoppen van haar functies. "Het voelde vreemd om naar een foto van mezelf te kijken die zo anders is dan hoe ik eruitzie als ik in de spiegel kijk. Het is een ongelukkig gevoel, "schreef Washington.

Hoewel Washington Adweek en zelfs filters hoog heeft gewaardeerd, begreep ze de impact van de effecten van Photoshop op haar jonge, beïnvloedbare fans. Daarom kritiseerde ze het tijdschrift omdat ze haar lichaam en gezicht veranderde en suggereerde ze dat haar uiterlijk op de cover was wat ze leek in het echte leven. "Kijk, ik ben geen onbekende in Photoshopping. Het gebeurt veel. In zekere zin zijn we een maatschappij geworden van beeldregelaars - wie houdt er niet van een filter?!? "Schreef Washington. "En ik ben niet altijd bezig met deze aanpassingen, maar ik heb de gelegenheid gehad om de impact van mijn gewijzigde beeld in het verleden aan te pakken, en ik denk dat het een waardevol gesprek is.

Zendaya

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik had vandaag een nieuwe foto te zien en was geschokt toen ik mijn 19-jarige heupen en romp behoorlijk gemanipuleerd vond. Dit zijn de dingen die vrouwen zelfbewust maken, die de onrealistische idealen van schoonheid creëren die we hebben. Iedereen die weet wie ik ben, weet dat ik sta voor eerlijke en zuivere zelfliefde. Dus nam ik het op mezelf om de echte foto (rechterkant) vrij te geven en ik ben er dol op