De 10 beste podcasts die er zijn voor vrouwen, voor dames

 
Anonim

door Faith Cummings 4 maanden geleden

Foto: Christian Vierig / Contributor / Getty Images Entertainment.

Scroll om meer afbeeldingen te bekijken

De kans is groot dat je tijdens je weekendplannen horizontaal op je bank ligt in een door voedsel veroorzaakte stupor (#same). Maar toch, dat betekent niet dat oude herhalingen van Keeping Up with the Kardashians of Vanderpump Rules je enige optie zijn als het gaat om entertainment - sommige van de beste podcasts die er zijn, worden gerund door vrouwen, door vrouwen, en ze zijn volkomen vies. -waardig.

Deze geweldige vrouwen bieden inspiratie en advies over liefde, seks, carrière, vriendschap en al het andere dat van belang is voor de moderne vrouw. Pak je telefoon en een paar oordopjes vast en vuur een van deze series op.

MEER: Get Ready, omdat deze 9 podcasts tv-programma's worden

Foto: met dank aan iTunes.

2 Dope Queens

BFF's Phoebe Robinson en Jessica Williams houden het echt - en dus, zo grappig. In 2 Dope Queens, dat toevallig ook een live komedieshow in Brooklyn is, dekken Robinson en Williams het allemaal, van seks en romantiek tot race- en haarreizen. Het beste deel is dat ze geweldige komiekgasten hadden, waaronder Jon Stewart, Abbi Jacobson van Broad City en meer. Nadat je een paar podcast-eps hebt verslonden, moet je zeker een paar afleveringen van hun gelijknamige HBO-special bekijken.

Foto: met dank aan iTunes.

Magische lessen met Elizabeth Gilbert

Als een uitbreiding van haar boek Big Magic: Creative Living Beyond Fear, onderzoekt Gilbert het onderwerp creativiteit door haar debuutpodcast, waarbij ze haar eigen inzichten biedt naast die van haar gasten (waaronder mede-auteur Brené Brown). Als je op zoek bent naar motivatie - of gewoon jezelf uit de sleur wilt halen - zal Magic Lessons je enthousiast maken over je eigen potentieel.

Meisje op kerel met Aisha Tyler

We zijn al meer dan een decennium geobsedeerd door Aisha Tyler (denk aan haar als Joey's en dan Ross 'vriendin op Friends ?), En dat gevoel werd alleen maar versterkt na het luisteren naar Girl On Guy. De komiek, auteur en producent praat met mannen van wie ze houdt over alles, van familie tot lichamelijke verwondingen. LL Cool J, Joe Mantegna van Criminal Minds, Andre Royo van Empire en Adam Rodriguez van Magic Mike staan ​​allemaal in de archieven. Bereid je voor om je uit te lachen.

Foto: Hoffelijkheid van WBUR.

Beste Sugars Radio

Ze is misschien een begrip geworden na haar memoires. Wild werd geadopteerd voor het grote scherm, maar Cheryl Strayed droeg haar bijzondere merk van welverdiende wijsheid uit voordat Reese Witherspoon besloot om als spreekbuis te dienen. Zowel zijzelf als co-host Steve Almond schreef een geliefde advieskolom voor The Rumpus genaamd 'Dear Sugar' en deze podcast is haar hoorbare tweede leven. Van een verwarrende gewoonte van een echtgenoot tot emotionele ontrouw, geen door de luisteraar gegenereerde vraag is te moeilijk of riskant om door dit paar te worden beantwoord, altijd op een onverwachte, tot nadenken stemmende manier.

Foto: met dank aan iTunes.

The Great Girlfriends Show

Ondernemers Sybil Amuti en Brandice Daniel zijn deze conversationele serie begonnen om vrouwen de informatie te geven die ze nodig hebben om een ​​succesvol bedrijf op te zetten, maar het gaat verder dan de directiekamer. Ja, er zijn discussies over netwerken, maar ook het onderhouden van levenslange vriendschappen, het overleven van ontberingen en het creëren van een leven waar je gepassioneerd en enthousiast over kunt zijn.

MEER: 28 tv-drama's Zeker de moeite waard Vingeren vanavond

Foto: met dank aan iTunes.

nerdette

Terwijl je veel praat over technologie, wetenschap en geschiedenis, zoals de naam al doet vermoeden, is Nerdette eigenlijk een forum voor vrouwen om te gezeiken over alles waar ze een passie voor hebben, inclusief de popcultuur. Co-gastheren Greta Johnsen en Tricia Bobeda gutsen met hun gasten over allerlei dingen, van de meditatiebeoefening van performancekunstenaar Miranda July tot de liefde voor muziek van Tavi Gevinson, en onderweg krijgt u veel boekaanbevelingen. Als je een fan van Game of Thrones bent, zijn de herhalingen van het duo met toneelschrijver Peter Sagal niet te missen.

Foto: met dank aan iTunes.

Dingen die mam nooit heeft verteld

Is een perfectionist echt de moeite waard? Hoe kunnen we angst beheersen? Wat is de relatie tussen feminisme en hekserij? Dit zijn slechts enkele van de vragen die Cristen Conger en Caroline Ervin hebben behandeld in hun 30 minuten durende podcast, die vol staat met informatie, statistieken en vermakelijke verhalen van hun luisteraars. Het gesprek is tegelijkertijd hilarisch, scherp en ingewikkeld.

Foto: met dank aan iTunes.

#GirlBoss Radio met Sophia Amoruso

Nu ze niet meer bij Nasty Gal draait, brengt Sophia Amoruso haar dagen door met chatten met mede #girlbosses zoals Charlize Theron en nagelartieste Madeline Poole over hun loopbaan en de lessen die ze hebben geleerd op weg naar succes. Als je genoten hebt van het gelijknamige boek van de Amoruso, houd je van deze wekelijkse podcast.

Foto: met dank aan iTunes.

Women of the Hour met Lena Dunham

De makers van Lena Dunham en Buzzfeed voor meisjes samen krijgen klinkt alsof de dromen van popcultuur zijn gemaakt. En dat is in de praktijk: de internet-moloch gaf Dunham een ​​platform om invloedrijke vrouwen te interviewen, zoals Janet Mock, Zadie Smith en Emma Stone, waar ze openhartig hun relaties, carrières, seks en meer bespraken. De podcast is in 2017 tot stilstand gekomen en Dunham heeft sindsdien geen nieuwe afleveringen geproduceerd, maar het archief is nog steeds de moeite waard om in te duiken.

Foto: met dank aan iTunes.

Achternaam Basis

We hebben allemaal onze gedachten over de popcultuur, maar weinigen benaderen 's werelds dagelijkse overpeinzingen met hetzelfde frisse, puntige en speelse perspectief als man en vrouw Patrick en Franchesca Ramsey (je kunt haar herkennen als de gastheer van de MTV-webserie MTV: Decoded ). De paus, ComicCon en seks met robots zijn allemaal voer voor het paar, die ook ongelooflijk open zijn over hun huwelijk - zowel de goede als de slechte delen .

Een versie van dit artikel werd oorspronkelijk gepubliceerd in november 2015.